Contacteaza-ne!
E-mail: contact.eventcity@gmail.com
Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Atelier Experiment de Eliberare Emotionala

February 18, 2017 @ 1:00 pm - 6:00 pm

RON150

Atelier Experiment de Eliberare Emotionala

Timisoara, 18 februarie 2017, 13.00-18.00

Vei avea parte de o experienta inedita si vei putea aplica si acasa elementele invatate la atelier.

30% discutam, 70% practicam

Acest atelier va fi urmat de catre doritori de sesiuni saptamanale de practica.

CE VOM FACE:

 • Respiratie Constienta Completa – o tehnica a carei practica regulata aduce efecte extraordinare pentru intregul organism, atat in plan emotional, cat si fizic
 • Tehnica “Letting Go”, pe care o vom practica in combinatie cu aromaterapia, o tehnica simpla prin care putem elibera orice emotie negativa, in orice moment. Practicata regulat, va aduce treptat o eliberare interioara tot mai profunda si trairea unei stari de armonie si pace interioara.
 • Aromaterapie, scurte meditatii ghidate, Respiratia Inimii (vom folosi 6 amestecuri de uleiuri esentiale terapeutice: grounding, inner child, release, forgiveness, joy, peace&calming). Acestea sunt special concepute pentru corpul emotional, pentru a ajuta in procesul de eliberare emotionala si echilibrare mentala.
 • TRE (trauma and tension release exercises) – un set de exercitii care sustin corpul sa elibereze stres, tensiuni si traume la un nivel profund, muscular, executate pe muzica potrivita

Doresc sa ma inscriu


 

CE ESTE TRE®?

TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercises) este un proces CORPORAL, simplu si profund in acelasi timp. Acesta cuprinde o serie de exercitii care sustin corpul sa elibereze stres, tensiuni si traume la un nivel profund, muscular. Activeaza reflexul natural de tremur al corpului care elibereaza stresul la nivel muscular si calmeaza sistemul nervos.
Cand acest tremur natural este activat intr-un mediul de incredere, el ofera posibilitatea corpului sa se elibereze natural de stari de stres si traume. TRE® este o modalitate de self-help, care se invata foarte usor de catre persoana care primeste sesiunea. Astfel, nu creaza dependenta fata de terapeut si poate sa fie folosit in orice situatie stresanta.

BENEFICII TRE®:

 • reducerea nivelului de stres
 • stare de relaxare
 • echilibrare emotionala
 • inlatura insomniile si aduce un somn profund
 • opreste activitatea mentala excesiva
 • aduce mai multa energie
 • reduce conflictele interelationale
 • reduce nivelul de anxietate
 • vindecarea ranilor produse in accidente sau in soc

DE CE ESTE TRE® UNIC?
– procesul TRE® a fost creat pentru a activa tremurul muscular natural lasand corpul sa isi regleze si elibereze nivelul de stres fara nici o interventie din exterior.
– TRE® e un proces somatic, iar corpul se elibereaza de trauma si stres fara ca persoana sa fie nevoita sa povesteasca momentele.
– TRE® e un proces care se invata foarte usor de catre persoana care primeste sesiunea. Asfel incat nu creaza dependenta fata de terapeut si poate sa fie folosit in orice situatie stresanta
– TRE® este invatat automat de catre corp, iar data viitoare cand te vei gasi intr-o situatie stresanta reactia automata a corpului va fi de tremur natural
– TRE® e un proces eficient de eliberare a traumei. Totusi nu este un proces care trebuie sa inlocuiasca terapia.


 

DE CE AROMATERAPIE SI CE ULEIURI ESENTIALE FOLOSIM?

Uleiurile esentiale sunt substante volatile foarte concentrate si puternice, extrase din plante, fiecare cu efecte terapeutice si energetice specifice. Au o structura moleculara foarte complexa, sunt extrem de potente si precise ca actiune. Pe plan emotional, prin inhalare, moleculele parfumate ajung imediat in sistemul limbic al creierului, cu efecte asupra emotiilor, memoriei, concentrarii. Folosite in mod regulat pot avea efecte miraculoase asupra noastra, atat in plan fizic, cat si emotional.

Vom folosi uleiurile esentiale Young Living, nr. 1 in topul calitatii si puritatii, avand garantia Seed to Seal.

Grounding™ este un amestec de uleiuri esentiale cu efect de impamantare, relaxare si echilibrare si care ofera o stare de echilibru.

Inner Child™ deschide calea catre stabilirea unei legaturi cu propriul sine, acesta fiind unul dintre primii pasi spre gasirea echilibrului emotional

Release™ combina uleiuri cu efect de stimulare pozitiva si calmare, care favorizeaza starea de liniste si de bine la nivel emotional, sporind capacitatea de a elibera furia si frustrarea. Emotiile negative reprimate se afla la baza a numeroase probleme de sanatate. Release promoveaza armonia si echilibrul la nivel mental si fizic.

Forgiveness™ este un amestec sinergic de uleiuri esentiale cu efect de relaxare si stimulare, care pot ajuta la eliberarea unor amintiri dureroase pentru depasirea obstacolelor emotionale. Procesul de crestere poate continua numai atunci cand avem capacitatea de a ierta si renunta la emotiile negative.

Joy™ este un amestec exotic luxuriant cu vibratii de stimulare, care creeaza o energie magnetica si aduce bucurie în suflet.

Peace & Calming™ este un amestec bland înmiresmat, care ajuta la detensionare si la ridicarea moralului, favorizeaza relaxarea si instalarea unei stari de liniste profunda.


 

CINE SUSTINE ATELIERUL: 

RoxanaRoxana Constantinescu – Life Coach si Consilier Dezvoltare Personala, cu pregatire in diverse tehnici precum Matrix Reimprinting, NLP, EFT (tehnici de eliberare emotionala), Psych-k (pentru schimbare de convingeri si eliberare emotionala). Utilizeaza aromaterapia ca pe un instrument eficient in sustinerea emotionala si fizica a clientilor. Roxana sustine workshopuri de dezvoltare personala si sesiuni individuale de coaching si terapie.

 

Crina

Crina TudorFacilitator TRE, facilitator Meditatii Active Osho, absolventa a cursului de Yoga Teachers Training 200H in centrul PadmaKarma din India, acreditat Yoga Alliance. Toate aceste instrumente le foloseste pentru a se echilibra, a trai autentic si in totala prezenta astfel ca viata sa fie un dans continuu. Crina sustine ateliere si sesiuni individuale de TRE si va demara in curand un curs de Hatha Yoga in Timisoara.

 


 

PROGRAM: sambata 18 februarie, 13.00-18.00 (fara pauza de masa, deci recomandam sa luati pranzul inainte)

LOCATIE: Timisoara, locatia exacta se va anunta ulterior persoanelor inscrise

IMPORTANT:

 • Vom sta intinsi pe saltelute de yoga. Adu cu tine o perna si un sac de dormit sau o paturica.
 • Tinuta trebuie sa fie foarte lejera si sa asigure o cat mai buna mobilitate a intregului corp (pantaloni de trening sau colanti, fara blugi). Vom lucra desculti, in sosete.
 • TRE nu este indicat copiilor, persoanelor operate in ultimele 3 luni, femeilor gravide
 • Locurile sunt limitate, vom lucra in grup restrans.

INVESTITIA TA:

 • 150 lei/persoana pentru atelier. Ai 10% reducere pentru fiecare persoana adusa de tine.
 • Acest atelier este urmat de un program saptamanal, in care vom exersa doar partea practica. Dupa ce ai participat la atelier, daca doresti sa continui programul, pretul este 250 lei pentru 4 sedinte saptamanale.  Sedintele saptamanale vor avea loc seara in intervalul 18.00-21.00 si vor contine doar partea practica (respiratie, letting go, aromaterapie, TRE). Sedintele saptamanale incep cand se strange o grupa de minim 10 persoane.

INFORMATII: 0728 001 744

Daca esti interesat(a), dar nu poti participa acum, inscrie-te si specifica acest lucru la comentarii, ca sa te putem anunta cu prioritate data viitoare.

 Daca cunosti persoane care ar putea fi interesate, trimite-le si lor invitatia!

Doresc sa ma inscriu

Details

Date:
February 18, 2017
Time:
1:00 pm - 6:00 pm
Cost:
RON150
Event Categories:
, , , ,

Venue

Timisoara, locatia exacta se va anunta persoanelor inscrise
Timisoara, Romania

Organizer

Event City
Phone:
0728001744
Website:
www.eventcity.ro
Top