Contacteaza-ne!
E-mail: contact.eventcity@gmail.com
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Integreaza si Vindeca Ranile Trecutului

February 10, 2018 @ 9:00 am - February 11, 2018 @ 7:00 pm

RON350

Integreaza si Vindeca Ranile Trecutului

Workshop Timisoara

Acest workshop face parte din Programul de Vindecare Interioara, este primul din serie. 

WORKSHOPUL: sambata-duminica 10-11 februarie, 9.00-19.00
– inveti pas cu pas un proces prin care iti vei folosi mintea, intuitia si senzatiile corpului pentru a vindeca ranile trecutului si a crea pace si bucurie in viata ta. 
– inveti sa iti recunosti mastile prin care te aperi
– inveti sa recunosti care sunt durerile, ranile pe care le aperi prin mastile tale
– inveti sa te eliberezi de balastul inutil al ranilor trecutului, pe care il cari cu tine zi de zi, fara sa iti dai seama
Astfel, vei trai tot mai mult in acum, pentru o viata din ce in ce mai frumoasa!

3 SESIUNI SUPORT (optional): o data la 2 saptamani, miercuri, 17.45-21.45 – se tin pentru un grup de minim 7 participanti.
Workshopul intensiv va fi urmat pentru doritori de 3 sesiuni suport, (3 intalniri de seara, o data la 2 saptamani). Aceste intalniri vor consta in suport si rezolvarea oricaror nelamuriri legate de procesul invatat in workshop, discutii libere legate de experienta fiecarui participant. Vom impartasi experiente si vom dizolva eventualele blocaje. 
Aceste sesiuni sunt foarte importante deoarece fixeaza tot ce am facut si exerseaza latura practica. Incurajarea practicarii regulate si posibilitatea de a impartasi in grup sunt foarte benefice pentru vindecare.

TEME DE LUCRU:
Pe parcursul sesiunilor suport vei primi teme de lucru si suportul meu.

BONUS pentru Sesiunile Suport: primesti cadou o sedinta de OFT/persoana (original feeling touch), unde prin aplicarea unor atingeri blande la nivelul spatelui, peste haine, se obtine o relaxare profunda si se incurajeaza procesul de vindecare fizica si emotionala. Sedinta OFT dureaza aproximativ 45 minute.
*Sesiunea bonus OFT este valabila si poate avea loc doar in zilele de miercuri in care au loc cele 3 sesiuni suport, la o ora stabilita de comun acord)

Doresc sa ma inscriu


FACILITATOR: Roxana Constantinescu

RoxanaSunt Roxana si te invit sa patrundem impreuna misterele mintii si emotiilor, sa descoperi ce om minunat esti, sa iti asumi puterea personala si sa iti traiesti viata asa cum doresti.

Am initiat proiectele “BreakThrough to Happiness” si Event City, sustin ateliere, workshopuri si sesiuni individuale in Timisoara si alte orase.

Imi place sa fiu Ghid in calatoria oamenilor catre ei insisi. Am studiat Life Coaching, NLP Master (programare neurolingvistica), EFT (tehnici de eliberare emotionala), Matrix Reimprinting (lucram in amintiri, eliberam emotii negative, schimbam tipare si convingeri), PSYCH-K (pentru schimbare de convingeri si eliberare emotionala), hipnoza si nu numai.

Clientilor si cursantilor le sunt alaturi in procesele de autocunoastere, reprogramare mentala si eliberare emotionala, descoperirea propriilor valori si atingerea obiectivelor. Consider ca lucrul cu subconstientul este cel mai eficient, pentru ca acolo au loc cu adevarat schimbarile.

Imi place sa calatoresc, excursiile in natura, plimbarile cu catelul meu, iesirile cu bicicleta, cartile, caut mereu sa invat lucruri noi si sa fiu un om mai bun. Am o fire solitara si imi incarc bateriile cel mai bine de una singura, insa imi place enorm sa fiu printre oameni si sa simt ca pot aduce o contributie pozitiva, oricat de mica, vietii celorlalti. 


DETALII ORGANIZATORICE:

GRUP RESTRANS: 8-12 persoane

INVESTITIA TA:
– WORKSHOPUL – 350 lei/persoana pentru plata avans pana la 5 februarie / 450 pentru plata avans intre 5-9 februarie. Avansul este 150 lei, iar diferenta se achita la workshop. Avansul nu este rambursabil in cazul in care achiti si nu mai vii.
– SESIUNI SUPORT (optional) – 120 lei/persoana (total pentru toate cele 3 intalniri) – se achita de doritori in urma workshopului

FORMULAR INSCRIERE: http://bit.ly/2Ea3Fnk
INFORMATII: 0728 001 744

Daca esti interesat(a), dar nu poti participa acum, inscrie-te si specifica acest lucru la comentarii, ca sa te pot anunta cu prioritate data viitoare. 
Daca cunosti persoane care ar putea fi interesate, trimite-le si lor o invitatie!

Doresc sa ma inscriu

Details

Start:
February 10, 2018 @ 9:00 am
End:
February 11, 2018 @ 7:00 pm
Cost:
RON350
Event Categories:
, , , ,

Venue

Timisoara, locatia exacta se va anunta persoanelor inscrise
Timisoara, Romania

Organizer

BreakThrough to Happiness
Top