Contacteaza-ne!
E-mail: contact.eventcity@gmail.com

 

CE AU SPUS PARTICIPANTII LA SEMINARUL “ATRAGE ABUNDENTA IN VIATA TA”

Teodora
Prin inteligenta magnetica, Florin Pasat mi-a prezentat esenta unor tehnici extraordinare de psihologie a abundentei.Intregul seminar este o extraordinara combinatie intre coerenta, concentrare, argumentare, prezentat cu spiritul vioi, carismatic , jovial si prietenos.Si da… in viata mea s-a intamplat un Miracol… intai i-am multumit lui Dumnezeu, am fost fericita ca unui om drag mie i s-a gasit un tratament miraculos ( in contextul in care medicii nu mai vedeau nicio scapare), apoi mi-am amintit ca Florin ne-a anuntat ca miracolele se intampla!Iti multumesc Florin pentru imensa comoara pe care ai adus-o in viata mea!

Lidia S
Multumesc, Florin, pentru surpriza extrem de placuta pe care mi-a produs-o intalnirea cu tine, marturisesc ca am inceput seminarul putin sceptica, poate atmosfera, poate oboseala zilei, insa pe masura ce vorbeai, dincolo de entuziasmul tau molipsitor, am avut brusc intuitia ca, desi citisesm aproape toata literatura despre care vorbesti tu si mai si practicasem, in fapt imi scapase esentialul. Mi-ai oferit simt picatura care a declasat intoarcerea comutatorului. Multumesc.

Cosmina
Multumesc Florin! Multumesc ca existi si ca transmiti atata energie pozitiva! Multumesc pentru toate informatiile impartasite unele noi … altele cunoscute, dar felul tau de a le prezenta este inedit! Mult succes pe toate planurile! Multe zambete si fericire!

Andreea Arotaritei
Seminarul a fost unul incredibil. Am primit foarte multa valoare acolo, am facut foarte multe exercitii si am iesit din zona de confort. Cred ca este necesar sa traiesti un seminar ca sa intelegi despre ce vorbesc.

Mercouffer Octavian
Am fost pentru a doua oara la acest, cum sa-i spun, curs, prelegere, revelatie, inspiratie, motivatie,seminar,chiar nu are relevanta cuvantul fiindca le cuprinde pe toate. Si pentru a doua oara am ramas surprins de profunzimea mesajului, de placerea nedisimulata cu care ne e daruita cunoasterea de catre Florin. Am ris, am plins, am descoperit, am redescoperit, am ramas pe ginduri, am cazut in mine si deabia, deabia am iesit de acolo.

Monica Dinu
De cate ori participi la seminariile lui Florin, platite sau gratuite ,de atatea ori mai adaugi un pic de constientizare la convingerile tale. Ca rezonezi sau nu, subconstientul fiecaruia este de serviciu. Chiar daca “intelegi” sau esti carcotas, mintea ta a inregistrat informatia si, cu ajutorul imaginilor create de Florin, mai devreme sau mai tarziu, cazi pe ganduri. Simplu. Esti in masura sa schimbi mentalitati, sa adaugi un strop de “oare asa e?” in mintea oamenilor si …iti doresc abundenta!
Multumesc, Florin Pasat! O viata perfecta sa ai!

Tuduce Cristina
Pot sa spun cu mana pe inima ,ca este cel mai frumos eveniment la care eu am participat, si care mi-a schimbat viata.Nu pot sa descriu in cuvinte sentimentele care le am dupa acest workshop , parca totul a prins sens ,contur sau cum vreti sa-i spuneti ,am raspuns la intrebarile pe care mi le puneam s.a.m.d . Merita cu varf si indesat sa participati la un astfel de seminar ,pt ca vi se deschid drumurile care erau incise ,totul capata un sens si chiar se intampla ,,MIRACOLE,,.Iti multumesc Florin ca existi!

Ramona
SUPER! A meritat si merita toata implicarea. Felicitari Florin pentru tot ce faci pentru noi. Multumesc.

Ion Tugui
Multumesc. In sfarsit in mintea mea s-a facut lumina. Am inteles o multime de lucruri pentru care aveam intrebari de zeci de ani si sunt convins ca vor urma minunile. MULTUMESC.

Inapoi la eveniment

 

Top