Contacteaza-ne!
E-mail: contact.eventcity@gmail.com
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cheile Genelor – intoarcere la propria esenta

November 25, 2017 @ 10:00 am - 7:00 pm

lei300

Cheile Genelor – intoarcere la propria esenta

Timsoara, 25 noiembrie, 10.00-19.00

Intoarcerea la propria esenta cu Cheile Genelor este o chemare pentru cei care simt ca sunt mai mult decat ceea ce experimenteaza zi de zi, pentru cei care au nevoie de mai multa claritate cu privire la viata lor si la scopul lor pe acest Pamant. Cursul te provoaca sa faci o pauza, sa-ti aloci un moment de respiro si sa revii cu atentia la tine. Este o invitatie de a pasi in adancul fiintei tale, de a descoperi o alta perspectiva prin care sa ajungi la tine, care porneste exact din ADN-ul tau si care te conecteaza cu autenticitatea ta.

Cheile Genelor reprezinta un sistem care ne ajuta sa vedem scenariul intruparii noastre. Ne arata harta, insa nu ne ingradeste pasii. Aduce la viata invatatura uitata a I Ching-ului chinezesc bazata pe cele 64 de arhetipuri, de coduri ale vietii, care atunci cand sunt deslusite si intelese aduc lumina, speranta, ne reconecteaza cu inima noastra si cu fluxul vietii. Astfel, ne ajuta sa percepem experienta noastra umana, cu provocari, nelinisti suferinte, insa si cu partea sa luminoasa care isi cere tot mai mult dreptul de a fi dezvaluita si intrupata. Suntem intr-un moment in care avem nevoie sa intelegem, sa ne asumam atat umbra cat si darurile, sa aducem pace si armonie in interiorul nostru pentru a putea transforma si armoniza si mediul nostru exterior.

Este timpul sa intelegem cine suntem cu adevarat si care este rolul nostru ca parte din Intreg pentru doar asa vom putea fauri lumea la care momentan visam. Transformarea reala vine din interior, prin conexiunea cu inima noastra!

Ce vom face?

  • Ne vom da timp sa revenim la esenta noastra reala, care transcede influentele externe;
  • Vom intelege cadrul pe care il propune sistemul Cheile Genelor – care sunt principiile, cum s-a nascut sistemul si cum lucram cu el;
  • Vom primi o perspectiva mai ampla a ceea ce inseamna sa fim oameni si care este rolul nostru mai amplu;
  • Vom aprofunda Secventa de Activare personala pentru a ne reconecta cu 70% din energia noastra de baza, responsabila de stralucirea noastra unica;
  • Vom lucra cu exercitii specifice pe cele 4 arii pe care le propune Secventa de Activare: Munca Vietii – ce am venit sa facem, Evolutia – ce anume ne face sa evoluam, Radianta – ce ne mentine sanatosi si infloritori, si Scopul – ce am venit sa intrupam in aceasta existenta;
  • Vom constientiza care sunt provocarile noastre principale si zonele noastre de excelenta si cum reusim sa ne stabilizam vibratia;
  • Ne vom deschide inima spre magie si miracole – adevarata noastra natura.

IMPORTANT: La inscriere, te rog sa transmiti datele tale (data, ora si locul nasterii) pentru a putea genera hartile tale proprii, pe baza carora vom lucra.

Doresc sa ma inscriu


FACILITATOR: Camelia Misiriantu, Cluj

”Pasiunea mea sunt oamenii. Imi place sa-i observ, sa ma conectez cu frumusetea lor interioara, sa vad in ei lucruri de care nici ei nu stiu ca exista. Mereu am simtit ca viata e altfel, ca e mai mult decat mersul la scoala si la serviciu, mai mult decat toate preocuparile mele exterioare, ca ascunde multa magie. Acesta este o credinta care m-a ghidat de-a lungul anilor sa caut, sa descopar, sa inteleg. Ma interesa sa stiu ce se afla dedesubt, dincolo de fatada, adanc ascuns in sufletul nostru. Am ajuns sa studiez Human Design, Cheile Genelor, Referentialul Arhetipurilor Personale care m-au ajutat sa inteleg mai profund arhetipurile pe baza carora este construita viata si care se regasesc chiar in ADN-ul nostru. Cunoasterea lor si asumarea responsabilitatii pentru ceea ce purtam in noi insine este de o valoare inestimabila, care ne poate transforma cu adevarat intreaga viata. Asadar, va invit sa ne intoarcem la esenta!”

In urma cu 3 ani am intalnit sistemul Cheile Genelor care m-a captivat pe loc si care m-a ajutat sa ma inteleg pe mine si pe ceilalti intr-un mod real si curat. Cautam demult sa inteleg legile divine si cum functioneaza viata aici pe Pamant, fara blamari, judecati sau perspective moralizatoare. Cand am intrat in contact cu aceasta transmisie am simtit o vibratie profunda in inima si am tresarit de bucurie, caci am stiut ca am fost ghidata spre ceva extrem de pretios si de rafinat. Transformarile mele interioare, a relatiilor mele si a tuturor persoanelor care au fost atinse de magia Cheilor trezesc in mine o stare profunda si continua de recunostinta si de reverenta, care ma motiveaza sa transmit cunoasterea tuturor celor care se simt atrasi de ea.

Astfel, am conceput acest curs care se bazeaza pe Secventa de Activare a profilului hologenetic si care este menit sa va deschida spre noi nivele de intelegere a propriei fiinte si a dinamicilor energetice subtile care au loc in voi.

 


DETALII ORGANIZATORICE:

Timisoara, 25 noiembrie 2017, 10.00-19.00

INVESTITIA TA:
– 300 lei pentru plata avans 50% pana la 20 noiembrie (si diferenta la curs)
– 400 lei pentru plata dupa 21 noiembrie

Plata se face prin transfer bancar (vei primi detalii prin email, in urma inscrierii)
Cursul se tine in grup restrans, pentru un grup de minim 8 participanti.

LOCATIA: o vom anunta ulterior persoanelor care s-au inscris

IMPORTANT: La inscriere, te rog sa transmiti datele tale (data, ora si locul nasterii) pentru a putea genera hartile pe baza carora vom lucra.

SEDINTE INDIVIDUALE: daca doresti, poti bifa aceasta optiune in formular, durata unei sedinte este 1,5 ore iar costul este 200 lei. Sedintele se vor tine in cursul zilei de vineri 24.11

Traim vremuri extraordinare, iar daca acum ceva din tine tresare la citirea acestor randuri, te rog opreste-te si asculta. Ai incredere in ghidarea ta interioara si fa pasii necesari. Ai incredere, viata te va sustine mereu!

FORMULAR INSCRIERE: http://bit.ly/2zNeWco
Daca esti interesat(a), dar nu poti participa acum, inscrie-te si specifica acest lucru la comentarii, ca sa te putem anunta cu prioritate data viitoare.

Daca cunosti persoane care ar putea fi interesate, trimite-le si lor invitatia!

Doresc sa ma inscriu

Details

Date:
November 25, 2017
Time:
10:00 am - 7:00 pm
Cost:
lei300
Event Categories:
, ,

Venue

Timisoara, locatia exacta se va anunta persoanelor inscrise
Timisoara, Romania

Organizer

Event City
Phone:
0728001744
Website:
www.eventcity.ro
Top